Steun onze recordpoging op 9 juli

Op 9 juli trappen wij van Levensloop Sint-Truiden ons werkingsjaar in gang met een heuse recordpoging! We steken 30.000 kaarsen aan in de tribunes van Stayen. Sfeer wordt verzekerd door enkele leuke optredens. Jij komt ons toch ook steunen?

In 2019 stierven meer dan 27.000 mensen aan kanker. Om deze verloren zielen te herdenken wil Levensloop Sint-Truiden op 9 juli een kaars aansteken voor elk van de overledenen. Levensloop ondersteunt namelijk niet alleen vechters (mensen die nu of in het verleden vochten tegen kanker) maar wil ook overleden vechters eren. Dit doen we aan de hand van onze kaarsenceremonie waarin het licht van hoop centraal staat.
Daarom willen wij op 9 juli Stayen vullen met kaarsen. De extra 3000 lichtjes zijn voor ons lichtjes van hoop voor iedereen die nu de strijd voert.
Samen is dit goed voor 30.000 kaarsen, een heus record! En daar hebben we jullie hulp bij nodig.

Help ons strijden

Om op 9 juli Stayen te kunnen vullen met kaarsen hebben we jullie hulp nodig.
Koop je een ticket van 10 euro dan sponsor je 6 kaarsen voor onze recordpoging.
Wie aanwezig is op het evenement krijgt als dank een goodiebag en een avond vol beleving met livemuziek van de Violincheli Brothers. Ook zullen er foodtrucks aanwezig zijn en kan je zoals altijd lekker genieten van een fris pintje op Stayen.

Praktisch

Datum: 9 juli Locatie: Stayen Startuur: 19.30 u
Tickets: 10 euro Steunkaart: 5 euro
Tickets te koop via Aveve Brustem of via www.levensloop-sint-truiden.be.

Levensloop op 1 oktober op de Veemarkt

Op 1 oktober zal het traditionele Levensloop Evenement doorgaan. Net als vorig jaar kiezen we voor een dagevent.
Vanop de Veemarkt zullen wandelaars en lopers verschillende trajecten kunnen ontdekken die doorheen het stadspark en het Speelhof lopen.

Uiteraard zorgt Levensloop Sint-Truiden voor extra animatie voor kinderen en volwassenen. ‘s Avonds brengen we samen huldiging aan iedereen die momenteel of in het verleden vocht tegen kanker.

Wil jij als team een van de trajecten lopen/wandelen? Schrijf je dan zeker in via https://www.levensloop.be/relays/sint-truiden-2022

Je kan ook een activiteit of een geldinzameling organiseren en het bedrag aan ons doneren! De contactinformatie kan je vinden via bovenstaande link.Volg ons op Instagram: @levensloop_sinttruiden
sint-truiden
United we will beat cancer sooner