Levensloop stelt aangepast dagevenement voor!

Het traditionele Levensloop evenement krijgt een stevige facelift. Het evenement zal 1 dag duren en verhuist naar de Truiense Veemarkt.

Verschillende teams en hun vertegenwoordigers zakten af naar de V-Bar in de Trudo sporthal.
De locatie werd niet voor niets gekozen. Dit jaar gaat het Levensloopevenement namelijk door op de Veemarkt. Een locatie die de ruimte biedt om een centraal knooppunt te vormen voor teams, wandelaars, toeschouwers en gezelligheid.
Centraal staat een podium onder de Veemarkthal waarrond standjes voor de teams komen en een heus kinderdorp. Het evenementendorp vormt het hart van het evenement waarlangs wandelaars passeren.
Nieuw dit jaar is dat Levensloop zal werken met centrale togen die bemand zullen worden door teams van vrijwilligers.

“Het positieve aan deze regeling is dat teams niet zelf drank moeten inkopen. Dit doet Levensloop. De teams kunnen ons dan steunen door de togen te bemannen.”
– Kris Marguillier voorzitter.

Op vlak van voeding staat het teams vrij om dingen aan te bieden. Teams kunnen ook andere items verkopen en voor het evenement op 1 oktober al acties opzetten om geld in te zamelen. Het verzamelde geld wordt dan op hun teller gezet en gaat rechtstreeks naar de Stichting tegen Kanker. Op deze manier hoopt Levensloop Sint-Truiden zoveel mogelijk wandelaars aan te trekken voor het dagevenement op 1 oktober. Door teams aan te moedigen om voor en na het evenement acties op te zetten willen ze de strijd tegen kanker op de voorgrond plaatsen in de gedachten van mensen.

Ben je zelf geprikkeld om je in te zetten voor Levensloop als team? Wil je of heb je een actieopgesteld voor het goede doel en wil je dit geld aan Levensloop schenken? Neem dan zeker contact op via: www.levensloop-sint-truiden.be
Wil je binnenkort het verschil maken? Kom dan op 9 juli naar ons Kick-off evenement op Stayen. Hier gaat Levensloop een poging doen om Stayen te vullen met 30.000 kaarsjes. Een record!
Het belooft een avond vol muziek en samenhorigheid te worden.Volg ons op Instagram: @levensloop_sinttruiden
sint-truiden
United we will beat cancer sooner